The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 2214

GHADIR KHUMM - FESTA E GHADIRIT - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

16815 Views


GHADIR KHUMM - FESTA E GHADIRIT - Farsi Sub Albanian
Redaksia e AlbShiaTV të gjithë ithtarëve dhe dashamirëve të Ehlibejtit a.s. Ua uron Festën e madhe të Ghadir Khumit, dita kur Imam Alia a.s. nga Zoti i Madhërishëm u zgjodh si trashëgimtari i profetit Muhamed dhe Mëkëmbësi (Halifeja) i Allahut në tokë.
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net