We've got a new look! Explore our beta website
The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 2451

Jaranët e Hysejnit (A) - Zuhejri (R) - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

4558 Views


JaranëT E Hysejnit (A) - Zuhejri (R) - Farsi Sub Albanian
Zuhejr ibn Kain ishte nga Iraku prej fisit Bixhali dhe ishte ashab i Profetit Muhammed (S). Pas vdekjes së Profetit (S) ai ishte i afërt me ideologjinë e kalifit të tretë Uthmanit dhe nuk kishte asgjë të bëjë me ithtarët e Aliut (A). Ishte tregtarë dhe njeri i... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net