The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 880

Shehid Muhamed Bakir el Sadër - Arabic sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5782 Views


Shehid Muhamed Bakir El SadëR - Arabic Sub Albanian
Në çdo kohë shkëlqejnë drita dhe mendimi i trurëve viganë në shoqëri dhe i shpiejnë në përparim e progres. Zotëriu ynë dhe martiri Muhammed Bakir Sadër, i cili ka shkruar në lëmi të ndryshme shkencore dhe ka bërë hulumtime të shumta aq sa rrallëkush mund të bëjë... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net