The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 997

Zejnebe Zejnebe - Salim Muezzinzadeh - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

4889 Views


Zejnebe Zejnebe - Salim Muezzinzadeh - Farsi Sub Albanian
Elegji për Hz. Zejneben (A) e recituar nga recituesi më i madh i elegjive në Iran, Selim Muezzinzadeh. Kohëve të fundit ujqit terrorist kanë filluar të shkatërrojnë mekamet ose tyrbet e Ehlibejtit a.s. dhe të shokëve të tyre madje edhe të përdhosin trupat e tyre duke i... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net